25è aniversari de la Sectorial d’Iniciativa Social

En el marc de l’Assemblea General de la Sectorial de Cooperatives d’Iniciativa Social, realitzada aquest divendres 29 de novembre de 2019 a les Cotxeres de Sants, s’ha celebrat el 25è aniversari d’aquesta agrupació tan important pel món cooperatiu. Un esdeveniment ple d’il·lusió que ha estat presidit pel Senyor Josep Vidal i Fàbrega, Director General d’Economia Social, Tercer Sector i Autoempresa, i la Senyora Ester Vidal, Directora de Serveis d’Economia Cooperativa, Social i Solidària de l’Ajuntament de Barcelona.

La Sectorial d’Iniciativa Social és una agrupació, nascuda el 1994 dins la Federació de Cooperatives de Treball, que inclou totes les entitats cooperatives sense ànim de lucre dedicades al servei a les persones i a la integració de les mateixes. Actualment la Sectorial està formada per més 150 cooperatives, a les quals s’hi han de sumar les que han estat acceptades en aquesta última Assemblea.

A Incoop formem part de la Sectorial des de l’any 2000, època en què encara érem ENTORN SCCL. Una relació que segueix més forta que mai amb Elena Bernet, Tècnica Social de la Cooperativa, com a Co-representant de la Sectorial juntament amb Xavier Benito de la cooperativa Drecera.

Per homenatjar aquests 25 anys d’activitat s’ha realitzat una gran línia temporal col·laborativa on totes les entitats han participat. Finalment, i donant una nota festiva a l’esdeveniment, la companyia de teatre Improshow ha realitzat un espectacle d’improvisació amb gust cooperatiu i molt d’humor.

0
X