Incoop és una cooperativa de treball i de consum sense ànim de lucre i amb més de 28 anys d’experiència, que té per missió generar, dissenyar, gestionar i desenvolupar projectes i serveis educatius, culturals i socials, acompanyant i assessorant entitats, col·lectius i persones, generant espais que contribueixen al seu creixement, durant tot el cicle de vida, contribuint a la transformació social.

Temps de qualitat per a infants , adolescents i joves, oportunitats d’aprenentatge pedagògic fora del currículum escolar i diversió.

Temps exempt d’obligacions laborals, escolars, familiars… el temps lliure de cadascú de nosaltres.

QUÈ VOLEM FER?

Aprendre a descansar i a divertir-se des d’una opció personal: Participació.
Desenvolupar-se com a persona integralment: autonomia, diversió, aprenentatge, diversitat.
Saber viure en societat: convivència, escolta, cooperació.

QUÈ NO VOLEM FER?

Obligar a participar.
Individualisme.
Competitivitat.
No diversitat.

COM HO FEM?

  • L’infant, adolescent o jove i la seva educació en valors serà l’eix central de totes les activitats i accions, involucrant.

  • Col·laboració i participació voluntària famílies: fem xarxa.

  • El repte que ens plantegem des de la Cooperativa es contribuir al procés evolutiu i educatiu dels infants, adolescents i joves sense discriminacions de cap tipus (sexe, origen, nivell cultural, econòmic, etc.) a través del desenvolupament d’hàbits socials, del creixement personal creatiu i afectiu, de la transmissió de valors i del descobriment i estima del seu entorn social.

SERVEIS QUE OFERIM

Cada un dels serveis que oferim tenen com a eix principal l’infant competent, protagonista del seu propi aprenentatge, amb una actitud activa i amb curiositat per aprendre.

Gestió de Serveis

Consultoria i Asessorament

Programes de Formació

Elaboració de Projectes

Gestió Laboral

Serveis a mida

CONTACTA AMB NOSALTRES PER A TOT EL QUE CREGUIS QUE ET PODEM AJUDAR