“Incoop és una cooperativa de treball i de consum sense ànim de lucre i amb més de 28 anys d’experiència, que té per missió generar, dissenyar, gestionar i desenvolupar projectes i serveis educatius, culturals i socials, acompanyant i assessorant entitats, col·lectius i persones, generant espais que contribueixen al seu creixement, durant tot el cicle de vida, contribuint a la transformació social”

La cultura respon a la consciència de diferents maneres d’adaptar-se, expressar-se , organitzar-se i entendre el món per part d’uns determinats grups socials.

Donem suport en el desenvolupament de propostes, aliances en xarxes.

La participació ciutadana ha emergit amb força en els últims anys en un context polític i social complex, on els reptes socials requereixen la nostra implicació activa, suport, acompanyament i mediació.

Entenem la cultura local doncs, com la construcció i l’enfortiment de la comunitat, la seva identitat i organització.

QUÈ VOLEM FER?

Promoció i suport per joves creadors .
Gestió i desenvolupament de projectes en la gestió de serveis culturals al territori català.
Treballar en la promoció cultural i social a partir del diàleg i el consens com a valors afegits a una societat participativa eficaç i eficient.
Generació d’espais de suport a la cultura en totes les franges d’edat.
Educar, informar, compartir, escoltar… la cultura com a eina de transformació social i educativa.

QUÈ NO VOLEM FER?

Treballar en model familiars únics basats només en la familia tradicional.
Donar suport a les polítiques de retallades en llibertats d’expressió.

COM HO FEM?

  • Implementant línies transversals de suport a la cultura i la promoció social en tots els serveis que gestionem.

  • Gestionant espais de xarxa, connexions i recerca cultural.

  • Foment de la participació social.

  • Espai de recerca i escolta amb les necessitats que social i culturalment es desenvolupen.

  • La major part de les activitats que s’ofereixen s’adrecen a la població en general, ja que es prioritza donar resposta a les necessitats formatives i culturals de tots els col·lectius.

SERVEIS QUE OFERIM

Entenem que la cultura és l’eina democràtica per a la transmissió social de valors i significats. L’acció cultural és clau per a la planificació del futur d’una comunitat i per aconseguir la sostenibilitat i el benestar, així com la participació activa en pràctiques artístiques, de les persones que hi viuen.

La difusió i divulgació cultural són una porta d’accés al coneixement i a la cultura i tenen un paper fonamental en la promoció i difusió de disciplines i pràctiques artístiques i en el seu acostament a la ciutadania, normalitzant el consum i la pràctica culturals als barris. Han de dinamitzar i estendre entre la ciutadania el debat sobre la cultura, els avenços de la ciència, els corrents de pensament contemporani i estar permanentment atents a l’actualitat de la ciutat i del món.

Gestió de Serveis

Consultoria i Asessorament

Programes de Formació

Elaboració de Projectes

Gestió Laboral

Serveis a mida

CONTACTA AMB NOSALTRES PER A TOT EL QUE CREGUIS QUE ET PODEM AJUDAR