“Incoop és una cooperativa de treball i de consum sense ànim de lucre i amb més de 28 anys d’experiència, que té per missió generar, dissenyar, gestionar i desenvolupar projectes i serveis educatius, culturals i socials, acompanyant i assessorant entitats, col·lectius i persones, generant espais que contribueixen al seu creixement, durant tot el cicle de vida, contribuint a la transformació social”

Pretenem una identificació constructiva i positiva de la població amb el seu entorn i la seva ciutat, una actitud conscient i activa en la millora de la pròpia situació personal i col·lectiva.

Es tracta d’una varietat projectes, els quals tracten d’unificar recursos i expectatives dels membres d’una comunitat per tal de vertebrar o promocionar el seu teixit social per assolir un major benestar comú.

QUÈ VOLEM FER?

Connexió amb els canvis socials, culturals i transformacions en cada moment.
Metodologies inclusives en pro de la Diversitat, participació ciutadana, aprenentatge significatiu i col·lectiu.
Construcció d’una Ciutadania potent i capaç de contribuir a l’esforç col·lectiu, a la recerca i posada en marxa de les respostes adequades als reptes i problemes del nostre temps.
Futur.

QUÈ NO VOLEM FER?

Uniformitat i rigidesa.
Imposició de pensament.
Conflicte.
Immobilisme.
Individualisme.

COM HO FEM?

A partir de metodologies que faciliten la gestió col·lectiva, i que alhora afecten una àmplia pluralitat de persones, impactant sobre les dinàmiques socials del territori.

Es tracta de varietat projectes, els quals tracten d’unificar recursos i expectatives dels membres d’una comunitat per tal de vertebrar o promocionar el seu teixit social per assolir un major benestar comú.

Des de la Cooperativa entenem la intervenció comunitària com aquella activitat que es realitza amb la participació conscient de grups de ciutadans, la qual busca generar millores significatives en les condicions de vida, en la capacitat d’implicació social i en l’enfortiment de la capacitat de convivència i cohesió socials.

SERVEIS QUE OFERIM

Gestió de Serveis

Consultoria i Asessorament

Programes de Formació

Elaboració de Projectes

Gestió Laboral

Serveis a mida

CONTACTA AMB NOSALTRES PER A TOT EL QUE CREGUIS QUE ET PODEM AJUDAR