“Incoop és una cooperativa de treball i de consum sense ànim de lucre i amb més de 28 anys d’experiència, que té per missió generar, dissenyar, gestionar i desenvolupar projectes i serveis educatius, culturals i socials, acompanyant i assessorant entitats, col·lectius i persones, generant espais que contribueixen al seu creixement, durant tot el cicle de vida, contribuint a la transformació social”

El nostre reptes és el d’aconseguir l’èxit educatiu per a tots els nois i noies, i lluitar contra l’absentisme i l’abandonament escolar.

L’educació ens farà més lliures, volem una societat formada, acompanyada i que pugui aconseguir les mateixes oportunitats, sigui quina sigui la seva procedència social, econòmica i/o cultural.

Volem que tothom tingui més i millors oportunitats educatives en tots els temps i espais de la seva vida i connectar l’educació i els aprenentatges entre el temps lectiu i el no lectiu.

QUÈ VOLEM FER?

Volem que cada infant, adolescent i jove construeixi el seu propi itinerari vital amb equitat i sense exclusions
Tots els infants i joves mereixen una educació que els proporcioni el coneixement i les competències per construir trajectòries vitals exitoses. Alhora constatem que perquè això passi és essencial la qualitat i quantitat del temps educatiu.
Generar espais reals de suport a l’escola, la família, a tots els agents educadors.
Implementar línies educatives innovadores de suport pedagògic.
Donar oportunitats, suport i recursos al llarg del desenvolupament formatiu dels alumnes.

QUÈ NO VOLEM FER?

Obligar a participar.
Individualisme.
Competitivitat.
No diversitat.
Etiquetar els infants i els joves com a bons estudiants o fracassats!

COM HO FEM?

Defensem una educació a temps complet, que ha de connectar l’escola amb l’entorn i ha de seguir un fil conductor. Des dels projectes i serveis escolars, a Incoop treballem per aconseguir tenir tot un ventall de possibilitats educatives a prop de casa i a l’abast de tothom.

SERVEIS QUE OFERIM

Gestió de Serveis

Consultoria i Asessorament

Programes de Formació

Elaboració de Projectes

Gestió Laboral

Serveis a mida

CONTACTA AMB NOSALTRES PER A TOT EL QUE CREGUIS QUE ET PODEM AJUDAR