Berea

Berea

Berea

Alt Penedès, Font-Rubí
Núm. de registre: 123
Places: 78
Situació: Aïllada
Allotjament:
Dret a cuina:
Pensió completa:

Descripció:

Enmig d’un bell paratge prop de Font Rubí, trobem la Casa de colònies Berea situada en una gran finca, envoltada de pins i prats, i amb molts espais exteriors habilitats. Les diverses i remodelades instal·lacions de la casa, així com llur situació aïllada però molt accessible fan de la casa una bona opció per estades escolars i de tot tipus.

Places: 78

Places exclusiva:

Places adaptades:

Descripció habitacions:
14 habitacions de vàries places, 2 sales d’activitats.

Piscina pròpia:

Zona de bany propera/piscina: Piscina pròpia.

Zones esportives:
Camps de jocs: futbol, bàsquet, voleibol

Bosc:

Altres:

Serveis propers:

Distància BCN: 80 km

Distància GIR: 160 km

Distància TAR: 75 km

Distància LLE: 115 km

 

Com arribar?

En transport públic:
Renfe fins a Vilafranca del Penedès. Autobús de línia Hispano Igualadino fins a Font-Rubí i després caminar 2 km.

En cotxe:

Amb cotxe: Des de Barcelona, N340 o A7 fins a Vilafranca del Penedès fins enllaçar amb la BP-2121 cap a Sant Martí Sarroca. Passar el poble i girar abans de una benzinera cap a Font-Rubí / La Llacuna. A 2 km girar a la dreta cap a Font-Rubí en BP2126. Al arribar a Font-Rubí trobarem trencall a la esquerra cap a la casa.

Amb autocar: Des de Barcelona, N340 o A7 fins a Vilafranca del Penedès fins enllaçar amb la BP-2121 cap a Sant Martí Sarroca. Passar el poble i girar abans de una benzinera cap a Font-Rubí / La Llacuna. Passat el nucli de Les Llambardes a KM 20 girar a la dreta cap a Cases Noves de Can Pardo. Al menys d’un kilòmetre agafa un camí a ma dreta que està indicada com “Casa de colònies Berea”.