Can Joval

Can Joval

Cal Joval

Solsonès, Clariana de Cardener
Núm. de registre: 127
Places: 120
Situació: A prop nucli urbà
Allotjament:
Dret a cuina:
Pensió completa:

Descripció:

En un entorn immillorable, rodejada de boscs i camps, i amb unes vistes que sobten l’alè, trobaràs Can Joval. Hola, som l’Eva, l’Elena i el Javivi, i et volem presentar la nostra casa… la teva casa: Des del 1980 oferim el nostre servei tant a escoles, esplais, com a famílies i particulars, adequant-nos als nous temps però sense perdre de vista allò que ens fa singulars, l’educació en valors i una aposta per no perdre l’autenticitat de la vida a pagès.

Els rucs, l’horta, el tallers de natura i de tècniques artesanals, el forn de pa i la imaginació, conformen un ventall de possibilitats que podem oferir als nostres clients, segures de la qualitat del nostre servei. En totes les nostres activitats queda reflectit el desig de fer una feina respectuosa, professional, integradora i amb un missatge de pau que creiem totalment necessari en la societat actual. Transmetre valors positius, de respecte i de tolerància, sense “moralismes” ni “doctrines” afegides, és la clau de qualsevol de les activitats que proposem, des d’uns tallers per a una escola, a la planificació d’una estada per a famílies, quan fem l’eix d’animació d’unes colònies d’estiu o en crear un crèdit de síntesi per a alumnes d’ESO o de Batxillerat… No us hi penseu! Veniu a visitar-nos, us estem esperant! Un petonàs des de Can Joval.

Places: 120

Places exclusiva: 90

Places adaptades: 26

Descripció habitacions:
1 habitació de 8 places, 5 de 12 places, 2 de 14 i 1 de 24.
Diverses sales taller, sala per als responsables, sala per als infants, biblioteca, ludoteca i discoteca.

Piscina pròpia:

Zona de bany propera/piscina: Piscina pròpia.

Zones esportives:
Camp de futbol i taula de ping-pong.

Bosc:

Altres:

Serveis propers:
CAP Solsonès a 4 km.

Distància BCN: 110 km

Distància GIR: 155 km

Distància TAR: 135 km

Distància LLE: 105 km

 

Com arribar?

En transport públic:
Autobús Alsina Graells des de Solsona 1’5 km.

En cotxe:
Des de Solsona (per la C-16 i la C-55 des de Barcelona) agafeu la carretera comarcal direcció Manresa. Urbanització del Pi de Sant Just.