Can Vilalta

Casa de colònies Can Vilalta

Can Vilalta

Bages, Moià
Núm. de registre: 117
Places: 100
Situació: A prop de nucli urbà
Allotjament:
Dret a cuina: No
Pensió completa:

Descripció:

Antiga masia catalana del segle XII envoltada per camps de pastura, conreu i bosc. Disposa d’unes instal·lacions i serveis de qualitat, adaptada a les necessitats dels infants i amb un tracte familiar i agradable.

A la comarca Natural del Moianès, a 4 kms. del municipi de Moià (Bages). Situat en un turó amb vistes a Montserrat, Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, pla del Bages i la zona pre-pirinenca del Port del Compte.

Places: 100

Places exclusiva: 80

Places adaptades:

Descripció habitacions:
Habitacions de 4 fins a 28 places. 2 menjadors de 60 i 140 places. Calefacció i llar de foc, cuina pròpia, diferents blocs sanitaris, sales per activitats (una de més de 90 m²).

Piscina pròpia:

Zona de bany propera/piscina: Piscina pròpia

Zones esportives: camps de bàsquet i futbol

Bosc:

Altres:

Serveis propers: CAP de Moià a 2 km

Distància BCN: 55 km

Distància GIR: 80 km

Distància TAR: 147 km

Distància LLE: 142 km

 

Com arribar?

En transport públic:
A la pàgina web de la companyia d’autobusos Sagalés podeu trobar els horaris i parades per venir en tranport públic. El nom de la parada és C-59 Montví de Baix. Us trobareu davant el restaurant Montvi de Baix, seguir en direcció a l’Estany on al cap de pocs metres us trobeu l’indicatiu per arribar a la casa, son uns 2 quilòmetres de fàcil accès i sense cap perill.

En cotxe:

Per la Ctra C-59 (Sta. Perpètua de la Moguda/Mollet – Moià) Aquesta via comença a l’alçada de Mollet i Santa Perpètua de la Moguda, es pot pendre des de la C-33 o bé la C-17. Seguir en direcció Caldes de Montbui, Sant Feliu de Codines, Castellterçol i Moià. Un cop al poble de Moià ens trobarem un semàfor, seguir en direcció al centre de la població, no surtint de la mateixa via C-59 i passats el nucli urbà de Moià, ens trobem l’indicatiu a mà esquerre de Can Vilalta, just passat el restaurant Montví de Baix.

Per la Ctra C-17 Pendre la sortida Moià, i seguir per la carretera N-141C, passarem per Collsuspina i seguidament el poble de Moià. Al semàfor ja dins el poble girar a la dreta en direcció al centre de la població. Ens situarem a la carretera C-59 no surtint de la mateixa via i passats el nucli urbà de Moià, ens trobem l’indicatiu a mà esquerre de Can Vilalta, just passat el restaurant Montví de Baix.

Per la Ctra C-25 (eix transversal) Pendre l’eix transversal, a la sortida L’Estany – Moià girar i continuar en direcció a aquestes poblacions. Passarem per el poble de l’Estany, ja a la carretera C-59. Un cops passats el nucli urbà i a uns 4 quilòmetres, ens trobarem un indicatiu a mà esquerre on posa Can Vilalta. Si arribem al restaurant Montví de Baix significa que acabeu de passar de llarg el trencall.