“Incoop és una cooperativa de treball i de consum sense ànim de lucre i amb més de 28 anys d’experiència, que té per missió generar, dissenyar, gestionar i desenvolupar projectes i serveis educatius, culturals i socials, acompanyant i assessorant entitats, col·lectius i persones, generant espais que contribueixen al seu creixement, durant tot el cicle de vida, contribuint a la transformació social”

TREBALLA A INCOOP I CREIX AMB NOSALTRES

A INCOOP TROBARÀS UN ESPAI DE TREBALL AMB ELS ELEMENTS NECESARIS PER REALITZAR-TE, FORMAR-TE I CREIXER COM A PROFESSIONAL I PERSONA. UN ESPAI ON LES CAPACITATS, ELS CONEIXEMENTS TÈCNICS I L’EXPERIÈNCIA SON TANT IMPORTANTS COM ELS VALORS I EL COMPROMÍS SOCIAL DE TOTES LES PERSONES QUE FORMEN LA COOPERATIVA. SI VOLS DESENVOLUPAR LA TEVA CARRERA PROFESSIONAL I ESTÀS INTERESSAT EN PARTICIPAR EN ELS PROCESSOS DE SELECCIÓ, AQUÍ TROBARÀS LES CONVOCATÒRIES OBERTES PER COBRIR LES NOSTRES VACANTS.

ESTEM BUSCANT AQUESTS PERFILS

INCORPORA'T A L'EQUIP INCOOP I CANVIA LA TEVA VIDA

SI VOLS PRESENTAR CANDIDATURA PER A FUTURES POSSIBLES VACANTS, I FORMAR PART DEL NOSTRE EQUIP, OMPLE EL FORMULARI. CONTACTAREM AMB TU QUAN CERQUEM UN PERFIL COM EL TEU

– Guardarem la teva candidatura durant 6 mesos –