Verd Natura

Casa de colònies Somianatura

Somianatura

Baix Camp, Capafonts
Núm. de registre: 436
Places: 22
Situació: Nucli Urbà
Allotjament:
Dret a cuina:
Pensió completa:

Descripció:

Somianatura, és un allotjament de turisme rural que va ser construït a mitjans del 2004 en una antiga pallissa. L’objectiu del nostre allotjament és oferir als clients un tipus de turisme familiar i de qualitat. Al igual que el nostre treball amb els diversos grups acollits consta en ensenyar uns coneixements, el més específics possible a través de les vivències amb la natura.

Per a poder aconseguir el nostre objectiu és molt important treballar amb grup reduït, de manera que l’allotjament està dissenyat per acollir un màxim de 22 persones distribuïdes en 4 habitacions. Tanmateix per a que el client se sentí com a casa oferim unes característiques, serveis i activitats que us faran sentir a gust tot gaudint d’uns paratges naturals inoblidables.

Places: 22

Places exclusiva:

Places adaptades: 0

Descripció habitacions:
4 habitacions.
Es pot disposar de serveis d’equipaments públics on poder fer assajos, activitats i reunions.

Piscina pròpia: No

Zona de bany propera/piscina: Piscina municipal a Capafonts.

Zones esportives:Poliesportiu al poble.

Bosc:

Altres:
Exteriors: jardí, barbacoa, terrassa.
Interior: jocs, DVD o vídeo, equip de música, microones, calefacció, menjador, cuina, xemeneia, televisió, sala d’estar.

Serveis propers: CAP a Cornudella del Montsant a 21 km.

Distància BCN: 135 km

Distància GIR: 213 km

Distància TAR: 43 km

Distància LLE: 70 km

 

Com arribar?

En transport públic:

En cotxe:
Des de Barcelona: agafada l’AP-7 continuar direcció Tarragona fins trobar l’enllaç amb l’autopista AP-2 direcció Lleida i Saragossa. Continuar per l’AP-2 direcció Lleida i uns quilòmetres més enllà agafar la Sortida 11 direcció Valls per la comarcal C-51. Un cop a Valls agafar la carretera comarcal C-37 fins a Alcover. Entrar al poble d’Alcover i agafar la carretera TV-7041 fins a Capafonts.

Des de Girona: agafar l’autopista AP-7 direcció Tarragona. Un cop agafada l’AP-7 continuar direcció Tarragona fins trobar l’enllaç amb l’autopista AP-2 direcció Lleida i Saragossa a l’alçada de Vilafranca del Penedés. Continuar per l’AP-2 direcció Lleida i uns quilòmetres més enllà agafar la Sortida 11 direcció Valls per la comarcal C-51. Un cop a Valls agafar la carretera comarcal C-37 fins a Alcover.
Entrar al poble d’Alcover i agafar la carretera TV-7041 fins a Capafonts.

Des de Lleida: agafar la carretera nacional N-236 fins enllaçar amb l’Autopista AP-2. Agafar l’autopista AP-2 direcció Barcelona.
Agafar la Sortida 8 de l’autopista i enllaçar amb la carretera LP-7013 direcció El Vilosell i Vallclara. A Vallclara agafar la carretera TV-7004 fins a Vilanova de Prades i després la TV-7005 fins a Prades. Continuar per la carretera T-704 fins al creuament amb la carretera de Capafonts.

Des de Tarragona: agafar la nacional N-420 direcció Reus. Aproximadament a 14 km agafar la sortida de la C-14 direcció Montblanc. Circular uns 12 km més per la C-14 fins agafar la sortida d’Alcover. Entrar al poble d’Alcover i agafar la carretera TV-7041 fins a Capafonts.