Verge Blanca - Vall de Boí

Casa de colònies Verge Blanca - Vall de Boí

Verge Blanca – Vall de Boí

Alta Ribagorça, Llesp
Núm. de registre: 221
Places: 65
Situació: Nucli urbà (afores)
Allotjament:
Dret a cuina:
Pensió completa:

Descripció:

La casa de colònies Verge Blanca – Vall de Boí està situada a la bonica població de Llesp a l’alta Ribagorça, a 5 km de Pont de Suert. Està envoltada d’un entorn privilegiat per a dur a terme excursions pel Pirineu Lleidatà, esports d’aventura, activitats sobre fauna i natura al Parc Nacional d’Aigüestortes, i conèixer la nostra història a través del Romànic Català. Amb l’escola, amb amics o en família oferim tot el que necessites per a viure intensament!

Places: 65

Places exclusiva:

Places adaptades:
4 llits adaptats
1 lavabo adaptat
1 dutxa adaptada

Descripció habitacions:
Planta baixa: menjador de 70 places, una gran sala per a fer-hi tallers, una cuina totalment equipada, 1 habitació amb 4 llits adaptats per mobilitat reduïda, 2 lavabos (un adaptat per mobilitat reduïda), 1 dutxa, sala material.

Primera planta: 1 dormitori per a 24 persones, 1 dormitori per a 26 persones, 1 dormitori per a 4 persones amb bany, 1 dormitori per a 6 persones amb bany, 2 blocs sanitaris amb 5 dutxes i 8 lavabos cada un.

Edifici annex: safareig, rebost, 4 dutxes, dormitori per a 2 persones amb bany i habitació per a productes sanitaris.

Piscina pròpia:

Zona de bany propera/piscina: Piscina pròpia.

Zones esportives:
Camps de gespa i de voleibol gespa.

Bosc:

Altres:
Som una Casa de Colònies amb valor social!
La Fundació Verge Blanca va cedir fa 3 anys la seva casa de colònies a l’Associació Alba, entitat sense afany de lucre que treballa per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat de l’Urgell i la Segarra. Aquesta entitat, des del seu servei de projectes educatius Quàlia, és qui gestiona aquesta casa de colònies amb la finalitat de crear ocupació i generar recursos per invertir en projectes per les persones de l’entitat. Per la nostra sensibilitat i missió, volem arribar a ser una casa de colònies de referència per a entitats socials de qualsevol àmbit.

Serveis propers:
CAP a Pont de Suert (6 km)
Supermercat
Farmàcia
Mossos d’Esquadra
Bombers

Distància BCN: 245 km

Distància GIR: 300 km

Distància TAR: 225 km

Distància LLE: 125 km

 

Com arribar?

En transport públic:
La companyia Alsa fins a Pont de Suert.

En cotxe:
Aneu per la A-2 direcció Lleida fins la sortida 504 direcció C-53 cap a Vilagrassa / Balaguer i Vall d’Aran. Continueu per la C-26 fins a enllaçar amb la N-230 direcció Pont de Suert. 2 km desprès del Pont de Suert trobareu una senyal a mà dreta que indica la carretera que va cap a Llesp / Barruera i Caldes de Boí (L-500).