Serveis, preus, condicions i avantatges a un clic...

Cercador de cases de colònies

Per a escoles, grups d'esplai i escoltes, empreses, famílies i grups d'amics.

Disseny i gestió d'activitats i esdeveniments

Contractació de packs d'activitats i dels monitors/es per a dirigir-les

Solucions de mobilitat

Lloguer de vehicles, mini bus i autocars

Marxandatge

Samarretes, dessuadores, gots, layarts, fulards... personalitzats!


Volem ajudar-te a organitzar les teves colònies, estades, viatges,
i esdeveniments! I volem que estalviïs amb nosaltres! Fes-te client Premium i gaudeix de descomptes i promocions especials!

A CONTINUACIÓ T'EXPLIQUEM TOT EL QUE CAL SABER

Per ser client Premium caldrà abonar la quota anual Premium.  L’import d’aquesta serà de 20 € per entitat 1r grau (sense afany de lucre) o clients individual i 150 € per entitat 2n grau, federació o empresa.

En qualsevol moment de l’any pots fer-te entitat o client Premium, independentment del moment de l’any l’import de la quota sempre serà el mateix: 20 € per a entitats de 1r grau i 150 € per entitats de 2n grau o empreses. Un cop ja siguis client Premium tota la despesa de l’any en curs es tindrà en compte per al càlcul de descomptes i la participació en promocions i concursos.

Fer-se client Premium és molt senzill, només has de clicar a l’etiqueta que trobaràs en aquesta mateixa pàgina i accedir al formulari de sol·licitud. Rebrem la teva informació, l’analitzarem i ens posarem en contacte amb tu per indicar-te la resolució i pactar la forma de pagament de la quota anual. Així de senzill!

A partir de la despesa realitzada en cases de colònies l’any anterior calcularem al gener, el descompte que tindràs per gastar al llarg de l’any que comença… d’aquesta manera premiem la teva fidelitat i confiança! Al gener rebràs un mail de l’Agència  on us informem d’aquest import de descompte.

Tu decidiràs on aplicar el descompte anual aconseguit, i restarem l’import de descompte en els nous serveis de cases de colònies o autocars que contractis a través de l’Agència.

Si, l’import caduca!  Cada any es renova el càlcul i l’import de descompte no gaudit caduca el 31 de desembre. No t’adormis!

Per poder gaudir d’aquests descomptes sempre hauràs de complir aquests tres ítems:

  • Ser client Premium, i haver abonat les quotes corresponents a l’any d’acumular el descompte i l’any de gaudir-lo.
  • Està al corrent de pagament de factures de serveis anteriors contractats amb l’Agència.
  • No haver tingut cap informe negatiu o incidència greu en alguna de les estades en cases de colònies l’any anterior contractades a través de l’Agència.

El descompte serà progressiu en funció del volum de despesa realitzada l’any anterior, segons la següent taula de descomptes:

Cada any, al finalitzar el desembre sortejarem un viatge d’anada i tornada a qualsevol punt de Catalunya entre tots els clients Premium, que s’haurà de de gaudir el següent any. Ens hauràs d’avisar com a mínim amb 2 mesos d’antelació de la població d’origen i destí, les dates i horaris i el número de places. I ja està,  només et caldrà gaudir del trajecte!

Els clients Premium a part de les altres avantatges i descomptes, gaudireu de la millor atenció personalitzada per part de l’equip d’Incoop. En cas de incidències o conflictes amb els proveïdors us assessorarem i serem mediadors entre el Client i el proveïdor (Casa, Companyia d’autocars, …). 

Import de despesa en cases de colònies

Import acumulat den tots els serveis realitzats i facturats l'any 1 en un mateix DNI, CIF...

Descompte aconseguit per tram

Percentatge de descompte per tram i import màxim de descompte que pots aconseguir dins de cada tram de despesa en l'any 2.

Entre 0 i 2.000 €
de despesa en cases de colònies

1% de Descompte
Màxim 20 € de descompte s/2.000€

Entre 2.001 i 6.000 €
de despesa en cases de colònies

2% de Descompte
Màxim 120 € de descompte s/6.000€

Entre 6.001 i 12.000 €
de despesa en cases de colònies

3% de Descompte
Màxim 360€ de descompte s/12.000€

Entre 12.001 i 20.000 €
de despesa en cases de colònies

4% de Descompte
Màxim 800€ de descompte s/20.000€

Més de 20.001 €
de despesa en cases de colònies

4,5% de Descompte mínim de 900 €e

A més a més, les entitats de segon nivell rebreu un descompte addicional de l'1% del total de facturació realitzada pel conjunt de les vostres entitats associades!

Truca'ns

+34 93 302 61 62

Horari d'atenció al públic

Dilluns a Dijous 9-16:30 h Divendres de 9-14h
Dissabte i Diumenge (Només atenció al mòbil d'emergències)

Adreça

C/ Mallorca 53, local 5 interior, 08029 de Barcelona

Email

agencia@incoop.cat

Instagram

AGENCIA_INCOOP

Visualitza i descarrega el Tríptic de l’Agència: