MOBILITAT

Allotjament, solucions de mobilitat, marxandatge i creació i gestió de sortides, colònies, activitats i esdeveniments d'oci i lleure educatiu per a col·lectius i famílies

Per gaudir de moments inoblidables, has d'arribar-hi!

Contacta'ns i expliques el que necessites. Et donarem un pressupost sense compromís i la garantia d'un servei complet, de qualitat i personalitzat!

Fes-te client Premium! i participaràs en un sorteig d'un viatge d'anada i tornada gratuït! Tot són avantatges!


Col·laborem amb Avant Grup, una de les millors empreses de mobilitat del país, per oferir-te la millor qualitat i seguretat.

I Gràcies a l'acord que tenim amb la companyia podràs gaudir, per ser client de l'Agència, del millor servei al millor preu.

No viatgis amb estranys! Coneix Avant Grup...

  • Avant Grup neix l’any 2002, fruit de la integració de dues empreses familiars catalanes amb més de 70 anys d’experiència al sector del transport, Canals i Bardet
  • La nova empresa aposta decididament per la innovació, la professionalització i la formació dels seus treballadors per oferir un servei amb la màxima seguretat i qualitat. 
  • Per Avant Grup, la Sostenibilitat és un factor clau i un element indispensable per projectar-se i encarar els reptes de futur, amb una utilització racional dels recursos i millorant contínuament els procesos per aconseguir la màxima eficiència energètica
  • Els nous vehicles de la companyia estan equipats amb motors Euro 6, més eficients i menys contaminants, amb un manteniment preventiu.
  • L’empresa col·labora amb empreses i institucions per tal d’implantar un transport col·lectiu sustentable de nul·les emissions de CO2.


Atenció personalitzada, telèfon d'emergència en cap de setmana, promocions i descomptes per a clients Premium...

Si ens presentes un pressupost més barat que el nostre, amb igual condicions de qualitat, te'l rebaixarem!

L'opinió del client...

“Estem molt satisfetes amb el servei que vam rebre. El conductor va ser molt amable en tot moment i es va adaptar a totes les necessitats. A més, destaquem molt la puntualitat i la comoditat del servei en tot moment. Per properes vegades segur que tornem a sol·licitar el servei.

Esplai Trapella  – Abril 2024,  Sant Esteve Sesrovires

“Estem molt satisfets. Ens agrada molt el servei i el demanarem sempre que estigui disponible.

Club Muntanyenc Sant Cugat  – Abril 2024, Sant Cugat del Vallès

Respecte el servei realitzat, estem molt satisfets.

As. Estudiants de Medicina de Sant Pau –  Desembre 2023, Barcelona

“En termes generals estem satisfets amb els serveis, moltes gràcies.

Esplai Guspira – Desembre 2023, Martorell 

Respecte el servei realitzat, estem molt satisfets, el servei de contractació va ser molt ràpid i el servei de transport va ser puntual i molt amable. Moltes gràcies per tot.

Esplai Ara Mateix  – Novembre 2023, Sant Just Desvern

Pel que fa a el servei va estar molt bé, no vam tenir cap inconvenient ni problema i els horaris van ser els correctes. Un entremig de satisfets i molt satisfets.Moltes gràcies. 

Sector Maresme d’Esplais Catalans  – Novembre 2023