EspaiTres - Públic

Espai per a la Transformació, la Recerca i la Emprenadoria social.

IMG-20220928-WA0004
IMG-20221129-WA0004 (1)

Què és EspaiTres

Aprofitem l’experiència i el coneixement que acumulen els nostres treballadors i treballadores. Més de 450 professionals de diferents àmbits com l’educació, psicologia, sociologia, pedagogia, la mediació, el treball social i comunitari, el lleure… 

Creem espais de trobada físics i virtuals per debatre i treballar sobre nous camins, nous corrents i la pròpia pràctica en els nostres serveis per tal de fer avançar la nostra metodologia d’intervenció perquè aquesta doni la millor resposta als problemes i necessitats que  afrontem dia a dia. Aquests espais són el nostre laboratori d’Idees i Innovació.

No ens conformem ni ens aturem. El canvi és el motor de la nostra filosofia de treball i agregem coneixement per seguir evolucionant i creixent, intentant estar a l’avantguarda en metodologia i models d’intervenció.

Què podem fer per a tu...

Escriure projectes per tu

Contracta'ns la redacció d'un projecte socio-educatiu, d'escola bressol, lleure o d'intervenció socio-comunitaria

Estudis de mercat i mostreig

Testeig de productes, enquestes i estudis de mercat aprofitant els canals de difusió de la Cooperativa i l'accés a més de 100.000 usuaris/es.

Auditoria de projecte

Vols saber com millorar la intervenció en un projecte que ja tens en marxa? Amb la nostra auditoria sabràs els punts febles del projecte i quins canvis a fer per millorar-la.

Accés a la biblioteca virtual de contingut

Cerques activitats, programació, tallers i xerrades? Posem a l'abast del públic part del nostre catàleg virtual de forma gratuita i també tens opció de pagar per descarregar-ne.

Contacta'ns i explica'ns...

Et donarem un pressupost sense compromís per cobrir les teves necessitats!

Resultats esperats

1.- Millorem dia a dia els nostres projectes amb els que basem la nostra intervenció i la participació a concursos de licitació pública.

2.- Realitzem estudis i assessoraments per a clients privats i administracions per tal de millorar projectes o engegar-ne de nous en el marc dels nostres àmbits d’intervenció.

3.- Gràcies al nostre laboratori d’Idees i Innovació desenvolupem i portem a terme idees i projectes propis d’intervenció seguint els preceptes de la nostra missió fundacional i ho fem cercant finançament privat, mecenatge, subvencions i l’aplicació de fons propis generats per altres línies de negoci per tal de transformar la societat des de la nostra pròpia autonomia i sense més tutela i limitació que els nostres valors.

4.- Amb EspaiTres, estem connectats al món, teixint aliances amb altres entitats i col·lectius i fomentem el talent personal intern de la Cooperativa.

Biblioteca virtual

Accès al contingut publicat

Accés EspaiTres

Connecta't a l'espai per a treballadors/es
(Accés restringit)

Projectes propis

Fes un ruta pels projectes creats per la Cooperativa

Col·labora amb nosaltres

Espai per col·laboradors i mecenes