Cercador de cases de colònies

Allotjament, solucions de mobilitat, marxandatge i creació i gestió de sortides, colònies, activitats i esdeveniments d'oci i lleure educatiu per a col·lectius i famílies


Troba l'allotjament que necessites: Cases de colònies, albergs, cases rurals i allotjaments de turisme singulars!
-

Clica! Contacta'ns i explica'ns que necessites...

Et donarem resposta amb les opcions que t'encaixen disponibles i el seu preu.

L'opinió del client...

“Vam contactar amb l’Agència per trobar una casa de colònies per a una celebració familiar i vam quedar molt satisfets amb la gestió de la reserva i l’estada a la casa!”

Adrià Botell  – Rupià

Aquesta pàgina està construcció,
properament incloureu un cercador de cases on podràs triar i veure les característiques de les cases que tenim en cartera.

Espai per a Grups: Esplais, caus, escoles, entitats, famílies

Per millorar el nostre servei i la nostra cartera de cases disponibles tenim publicada un enquesta perquè ens puguis escriure i definir la teva casa de colònies ideal i el teu patró de consum de cases... així podem adaptar-nos millor a les necessitats dels nostres clients. Clica sobre la icona del llapis de l'esquerra i respon l'enquesta!

ESPAI PER A PROPIETARIS D'ALLOTJAMENTS

Per millorar el nostre servei que oferim als propietaris d'allotjaments col·laboradors hem creat un senzill formulari per recollir i actualitzar la informació de cases de colònies i altres allotjaments. D'aquesta manera podem promoure la ocupació dels vostres equipaments millorant l'encaix entre l'oferta i la demanda que canalitzem. Omple el formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres per seguir o iniciar una relació d'estreta col·laboració. Clica sobre la icona de l'esquerra. Molltes gràcies per la confiança!