Cercador de cases de colònies

Allotjament, solucions de mobilitat, marxandatge i creació i gestió de sortides, colònies, activitats i esdeveniments d'oci i lleure educatiu per a col·lectius i famílies


Troba l'allotjament que necessites: Cases de colònies, albergs, cases rurals i allotjaments de turisme singulars!
-

Clica! Contacta'ns i explica'ns que necessites...

Et donarem resposta amb les opcions que t'encaixen disponibles i el seu preu.

L'opinió del client...

“Vam contactar amb l’Agència per trobar una casa de colònies per a una celebració familiar i vam quedar molt satisfets amb la gestió de la reserva i l’estada a la casa!”

Adrià Botell  – Rupià

Aquesta pàgina està construcció,
properament incloureu un cercador de cases on podràs triar i veure les característiques de les cases que tenim en cartera.

Espai per a Grups: Esplais, caus, escoles, entitats, famílies

Per millorar el nostre servei i la nostra cartera de cases disponibles tenim publicada un enquesta perquè ens puguis escriure i definir la teva casa de colònies ideal i el teu patró de consum de cases... així podem adaptar-nos millor a les necessitats dels nostres clients. Clica sobre la icona del llapis de l'esquerra i respon l'enquesta!

ESPAI PER A PROPIETARIS D'ALLOTJAMENTS

L’Agència d’Incoop neix, ara fa molts anys, com a resposta a les necessitats de consum dels nostres socis i sòcies. Actualment, l’Agència dóna servei tant a socis i socies d’Incoop com al públic en general, empreses i entitats. Principalment el que fa l’Agència és subministrar recursos d’allotjament (Cases de colònies, albergs, allotjaments singulars...) i per nosaltres els propietaris sou una part esencial del engranatge, per això volem ser el vostre partner i oferir-vos un servei que cobreixi les vostres necessitats d'ocupació i us doni un valor afegit i respostes a les vostres neessitats.

Què podem fer per a tu?

Registra't a la nostra BASE DE DADES

Hem creat un senzill formulari per recollir i actualitzar la informació de cases de colònies i altres allotjaments. Aquesta Base de dades informatitzada la fem servir per agilitzar el procés de caçar la demanda que ens arriba a l 'Agècnia amb l'oferta de de tots els equipaments amb els que treballem. Omple el formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres per seguir o iniciar una relació d'estreta col·laboració. Clica sobre la icona del llapís sobre aquest text.
Molltes gràcies per la confiança!

Centralitzem demana

Centralitzem la demanda de cases de les nostres sòcies de consum, en la seva majoria esplais i agrupaments, cooperatives, entitats i escoles. Canalitzem la demanda per tal de trobar el millor "match" entre la necessitat dels nostres clients i l'oferta que ens proporciona la nostra cartera de cases i allotjaments amb els que treballem comissionant el nostres serveis d'intermediació i oferint altres avantatges que us aportaran valor i comoditat en la vostra gestió de reserves.

Sel·lecció i contractació de personal

Disposem d'una borsa de monitors i monitores, directors i directores de lleure preparats per a la dinamització d'activitats, així com d'altres professionals com: Animadors, talleristes, personal de control, de neteja i cuina. A través nostre pots fer els teus processos de selecció i si ho necessites pots subcontractar els servei professionals i nosaltres els contractem per a tu. Oblidat de nomines i gestions, i només paga una factura de servei.

Servei de mobilitat col·lectiva

Des de fa anys col·laborem amb Avant Grup - Bardet, una de les millors empreses de mobilitat col·lectiva del país. A través nostre podràs obtenir els seus serveis de qualitat a un preu avantatjós, tu no t'hauràs de preocupar per res i donaràs un valor afegit als teus clients oferint en el moment de la seva reserva d'estada un servei adicional de transport de qualitat al millor preu. Per fer-ho només hauràs de sol·licitar-nos una pressupost i nosaltres li enviarem al teu client.