Educació 0-3 anys: Escoles Bressol i serveis familiars

L’infant és únic i és protagonista del seu propi aprenentatge

Què és una Escola Bressol?

Per a Incoop l’Escola Bressol és una estança més de casa. Un espai segur i confortable perquè l’infant es senti acompanyat i estimat. Un espai on gaudir de la seva autonomia, satisfer la seva curiositat i relacionar-se entre iguals i amb altres adults. A l’Escola bressol continuem la tasca educativa de la família per completar els desenvolupament de l’infant a tots nivells i donar les eines necessàries per guadir del moment vital i  afrontar amb èxit les següents etapes. 

Concevem les nostres escoles bressols com un un recolzament familiar per una criança educativa, saludable i feliç. On fomentem la participació activa de la família i la connexió amb l’entorn del barri, poble o ciutat.

Què fem a les nostres escoles?

El nostre model educatiu de centre és compartit amb totes les escoles que gestionem, alhora que respectem les singularitats de cada escola d’acord a la seva realitat social i territorial.
Els trets comuns són: una educació inclusiva, democràtica, aconfessional, coeducadora, integradora i respectuosa amb la diversitat. Amb un tracte igualitari i sense connotacions sexistes ni discriminatòries. Un projecte arrelat i respectuós  amb el seu entorn.
A l’escola fem que l’infant sigui el protagonista actiu dels seus aprenentatges. Nosaltres l’acompanyem, l’estimulem i creem els espais i l’ambient adequat per maximitzar aquests aprenentatges sobretot a través del quotidià, respectant el seu ritme i atenent les seves necessitats.
La socialització, l’experimentació i la descoberta són els pilars del nostre sistema que aposta decididament, també, per la utilització de materials i jocs naturals i el contacte amb la natura.

Materials Naturals i Contacte amb la Natura

No estructurats, cuidats, reciclats i quotidians

Pedagogia renovada i innovadora

Pikler, Montessori, Neuro-ciència, projectes...

Auditats

Cada any passem l'auditoria de Qualitat ISO9001:2015

Sostenibilitat

A les nostres escoles tenim en compte el malbaratament de recursos i fomentem el reciclatge.

Què et podem oferir...

Vols contractar un servei d'acollida, ludoteca o Escola Bressol a la teva empresa?

La conciliació familiar és un dels factors determinants alhora de retenir el talent a les empreses. Amb l'obertura d'un servei familiar o escola bressol al teu centre de treball aportaràs valor a la marca a més de retenir el talent i millorar la productivitat dels teus treballadors i treballadores. Es tracta d'un servei sense IVA.

Vols contractar un servei d'acollida, ludoteca en el teu comerç o establiment?

Facilita l'experiència de compra als teus clients creant espais professionals i de qualitat d'atenció a nens i nenes i petita infància. Guanya en prestigi i en reputació de marca. Es tracta d'un servei sense IVA.

Portem l'educació en el nostre ADN

La nostra és una entitat que fa més de 20 anys que gestiona Escoles Bressol arreu del territori. Hem actualitzat i renovat més de 40 escoles al llarg d'aquests anys guanyant-nos la confiança de famílies, i professionals que també han crescut al nostre costat.

Accés a la biblioteca virtual de contingut

Cerques activitats, programació, tallers i xerrades? Posem a l'abast del públic part del nostre catàleg virtual de forma gratuita i també tens opció de pagar per descarregar-ne.

Assessorament i impuls de les AFES

Tenim un programa d'atenció i impuls per a AFES. Si necessites inicar un procés de creació d'una AFA o vols solventar alguna dificultat amb un procés de mediació, o necessites programar activitats i xerrades per a les famílies contacta'ns i t'ajudem.

Auditoria de projecte

Vols saber com millorar la intervenció en un Escola bressol que ja tens en marxa? Amb la nostra auditoria sabràs els punts febles del projecte i quins canvis a fer per millorar-la.

Casal de vacances (Nadal, Setmana Santa Primavera i Estiu)

Tenim un projecte d'atenció i cura pels més petits/es fora dels dies lectius de l'escola. Amb activitats i experiències continuistes amb el que estan treballant al dia a dia i amb la possibilitat d'incorporar professionals del mateix centre. Un projecte educatiu i que facilita la conciliació de tota la família. Demana'ns informació i pressupost.

Redacció i Assessorament de plecs de condicions tècniques i administratives

Contracta'ns la redacció i assessorament en la configuració dels teus plecs administratius i tècnics. Garantia d'obtenció de projectes sòlids i socialment responsables amb la llei, les persones i les entitats.

Contacta'ns i explica'ns...

Et donarem un pressupost sense compromís per cobrir les teves necessitats!