A Incoop treballem amb l’aplicatiu NSTIME per que cadascun de els i les treballadores d’Incoop puguin complir amb comodiatat la normativa legal que obliga a tots els treballadors i treballadores del país a registrar la seva jornada laboral per mitjans digitals. 

Aquí podràs accedir a l'aplicació i descarregar-te el manual per saber com fer el registre de jornada, sol·licitar vacances i permisos, registrar els dies de baixes laborals... i molt més!

Quines funcionalitats té?


El primer dia de feina, el vostre responsable directe us donarà les claus d'accés per poder entrar i us explicarà com moure'ns per l'aplicació i com fer el registre.
El Mateix responsable serà l’encarregat de configurar el registre per a que aquest reflecteix la realitat de la vostra jornada laboral...
Aquesta eina serà la que cada treballador de la Cooperativa farà servir per:
- Sol·licitud de vacances. - Sol·licitud per permisos - Registrar les absències i baixes.
El vostre responsable directe us validarà, si escau, les vostres peticions i fiscalitzarà l'ús correcte de l'eina i del registre horari.

Clica sobre la imatge per Accedir a l'aplicació...

Des del Departament de persones et donaran accés amb un usuari i password del NSTime, el teu responsable de servei et configurarà la teva jornada i t'explicarà com fer-lo servir.