Vols comunicar-nos un cas d'Irregularitat legal?

Amb total confidencialitat explica’ns el cas o el que has vist i posarem en marxa el protocol

PAS 1: Dades de la persona denunciant

Informació opcional
Informació opcional, si no ens indiques cap valor, no rebràs informació sobre l'evolució de la nostra investigació i accions empreses.
Informació opcional, si no ens indiques cap valor, no rebràs informació sobre l'evolució de la nostra investigació i accions empreses.

PAS 2: Dades de la irregularitat

PAS 3: Consentiment informat i informació sobre Protecció de Dades

VERIFICA LES DADES I ENVIA LA SOL·LICITUD

- Verifica les dades que has posat i recorda que els camps obligatoris s'han d'omplir. - Rebràs un correu amb les dades del teu registre. - Responsable del tractament: INCOOP, SCCL (C. Mallorca 53, local 5 Interior, 08029 Barcelona) -Finalitat: Proporcionar l’assistència i protecció de la persona interessada Legitimació: Consentiment de la persona interessada. Destinataris: Organitzacions o persones directament relacionades amb el responsable del tractament. Drets: Accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, oposar-se’n al tractament i sol·licitar-ne la limitació. Informació addicional: Podeu consultar la informació detallada a https://incoop.cat/politica-de-privadesa/.
Us informem que és necessari indicar que heu llegit la informació bàsica sobre protecció de dades. Amb la signatura d’aquesta sol·licitud, la persona interessada consent el tractament de les seves dades en els termes exposats en el Protocol esmentat.