A  Incoop  trobaràs un espai de treball amb els elements necessaris per realitzar-te, formar-te i créixer com a professional i persona, on les capacitats, els coneixements tècnics i l’experiència són tan importants com els valors i el compromís social.

Si vols desenvolupar la teva carrera professional i estàs interessat a participar en els nostres processos de selecció t’expliquem com fer-ho. tens 3 camins per fer-nos arribar la teva candidatura.
Treballa amb nosaltres i canvia la teva vida!
 

Ofertes obertes actualment

Constantment publiquem en aquest espai les convocatòries per cobrir vacants, revisa-les i si el teu perfil encaixa, presenta la teva candidatura omplint el formulari i si vols podràs adjuntar el teu CV i una carta de presentació/motivació. 

Actualment estem buscant aquests perfils…

Candidatura espontània

També pots presentar candidatura espontània per formar part de la nostra base de dades, així poder participar en els processos de selecció on el teu perfil encaixi de forma automàtica, no caldrà que facis res més. Si vols actualitzar el teu perfil un cop presentat t’hauràs de posar en contacte amb nosaltres enviant un mail a persones@incoop.cat

Subscriure't al Butlletí d'ofertes

I per últim, si vols estar informat puntualment de totes les nostres ofertes de feina, pots subscriure’t al nostra butlletí “Treballa a Incoop, i canvia la teva vida!” i d’aquesta manera rebràs al correu electrònic,  que ens indiquis, totes les ofertes de feina que publiquem.